Victòria del Veterans contra l'Ura finlandès

10 gener 2018

Els verd-i-negres es van imposar per un còmode 87-58 en un partit vistós celebrat a la pista central del Palau Olímpic de Badalona


Victòria del Veterans contra l'Ura finlandès Foto de família al Palau Olímpic / CJB

Els Veterans del Club Joventut Badalona es van imposar a l’Ura finlandès, equip de l’entrenador i reconegut seguidor verd-i-negre Jari Suomi, per un còmode 87-58 en el partit de festes de Nadal celebrat a la pista central del Palau Olímpic de Badalona.

A l’Olímpic es va viure una jornada de germanor i bon ambient entre el dos clubs, que van oferir un espectacle vistós i entretingut als assistents. Per part del Club Joventut Badalona, dirigits pels tècnics Josep Lluís i Josep Maria Margall van jugar Iván Pardo (6), Iván Corrales (11), Oriol González (14), Pere Lluís Corominas (11), Eduard Campos (2), Ricard Lluís (3), Ferran Llorens (8), Jordi Llorens (18), Jaume Morales (12), Jordi Ribas (2) i Joan Ribas(-).

El conjunt de Finlàndia va actuar sota les ordres dels seus entrenadors Jukka Lindberg i Kai Kulovaara amb Harri Virta (3), Rainer Pietinhuhta (-), Jakko Hautaviita (8), Petteri Voutilainen (4), Jari Suomi (15), Riku Juvonen (4), Pekka Kurvinen (20), Reijo Lehtola (2), Panu Lähteenmäki (-) i Kari Luukkonen (2).

Després del partit es va oferir un pica pica a l'equip visitant per completar una jornada festiva per celebrar les festes de Nadal.


Següents partits

  • Divina Seguros Joventut Divina Joventut - Montakit Fuenla. Montakit Fuenlabrada

    Lliga Endesa - Jornada 9

  • Tecnyconta Zaragoza Tecnyconta - Divina Joventut Divina Seguros Joventut

    Lliga Endesa - Jornada 10

  • Divina Seguros Joventut Divina Joventut - Unicaja Unicaja

    Lliga Endesa - Jornada 11

Twitter

Facebook

Carregant...