Una nova oportunitat davant l’afició

13 abril 2018

El Divina Seguros Joventut rep el RETAbet Bilbao Basket en un partit clau al Palau Olímpic (diumenge, 12.30h)


Una nova oportunitat davant l’afició Carles Duran / D.Grau - CBJ

El Divina Seguros Joventut torna a l’Olímpic per disputar la 28a jornada de Lliga Endesa davant el RETAbet Bilbao Basket (diumenge 12:30h).  Els verd-i-negres jugaran a casa després de dos partits lluny de Badalona.  

Declaracions de Carles Duran i Tomasz Gielo

El tècnic de la Penya focalitza la mirada en el seu propi equip: “Em preocupa que no estiguem intensos, encertats, que tinguem dubtes quan les coses vagin malament. Està clar que el Bilbao és un equip amb molta experiència. Els conec bé i em coneixen bé. Això es notarà durant el partit. Els dos equips lluitem per salvar una situació que no és fàcil però jo confio en el meu equip i en el fet de jugar a casa. Confio molt en el nostre equip i en el suport de la nostre gent”.

Carles Duran ha destacat el paper de l’Olímpic: “Jo no diria que és vital. El diumenge és un dels set últims partits. És cert que pel fet de jugar a casa li donem més importància ja que jugar amb la nostre gent ens dóna un plus. Però jo crec que l’equip arriba bé. No estem contents de l’última derrota  perquè necessitem sumar victòries però seguim amb el nostre camí”.

Tomasz Gielo creu en les possibilitats de l’equip: “L’equip és diferent respecte el partit d’anada. Lluitarem més, amb cor. Tenim més confiança i il·lusió. Necessitem guanyar partits. Hem de controlar coses senzilles com la intensitat i el treball. En definitiva, jugar dur. Si controlem aquests aspectes podrem guanyar al Bilbao”.   


Següents partits

  • Divina Seguros Joventut Divina Joventut - Delteco GBC Delteco GBC

    Lliga Endesa - Jornada 5

  • Cafés Candelas Breogán Cafés Candelas Breogán - Divina Joventut Divina Seguros Joventut

    Lliga Endesa - Jornada 1

  • Barça Lassa FCB Lassa - Divina Joventut Divina Seguros Joventut

    Lliga Endesa - Jornada 6

Twitter

Facebook

Carregant...