Tomasz Gielo renova per a una temporada

02 agost 2017

L’aler-pivot continuarà formant part de la plantilla del Divina Seguros Joventut després d’arribar a un acord per ampliar fins al 30 de juny del 2018 la seva vinculació amb el Club


Tomasz Gielo renova per a una temporada Gielo torna a l'Olímpic / D. Grau - CJB

Tomasz Gielo (04/01/93; Szczecin, Polònia) continuarà formant part de la plantilla del Divina Seguros Joventut. L’aler-pivot, de 24 anys, ha renovat per a una temporada i amplia la seva vinculació amb el Club fins al 30 de juny del 2018.

Gielo, que va arribar l’estiu passat al Palau Olímpic procedent de l’equip universitari Ole Miss Rebels de la NCAA, ha signat un gran final de temporada que l’ha confirmat com una peça clau en la rotació de Diego Ocampo. En 13 minuts de mitjana, el polonès ha obtingut unes mitjanes de 4,6 punts, 2 rebots i un 52% d’encert en tirs de dos.

El seu partit més destacat va ser en la victòria contra el RETAbet Bilbao Basket a l’Olímpic, en un partit corresponent a la Jornada 30 de la Lliga Endesa, en què Gielo va ser vital amb 11 punts, 4 rebots, 3/6 en triples, 2 pilotes recuperades i una assistència.


Twitter

Facebook

Carregant...