Divina Seguros Joventut - Web Oficial :: Noticias Tancades les inscripcions del 16è campus Arenys i el 4t campus Palau Olímpic

Tancades les inscripcions del 16è campus Arenys i el 4t campus Palau Olímpic

14 març 2018

Èxit de participació als campus d'Arenys i Palau Olímpic


Tancades les inscripcions del 16è campus Arenys i el 4t campus Palau Olímpic Divertir-se jugant a bàsquet / D. Grau - CJB

Arenys

Els nois i noies nascuts/es del 2002 al 2010, principiants o de nivell avançat, podran gaudir d’una setmana d’entrenaments amb els tècnics del Club Joventut Badalona en què realitzaran entrenaments de tecnificació i sessions de millora específica.

Els participants rebran la visita de jugadors del primer equip i se'ls obsequiarà amb premis. A més també faran activitats com vòlei platja, piscina, xerrades, vídeos i disco.

Dates
Sortida: 23/03 a les 19.00h
Arribada 28/03 a les 19.00h

*La sortida i l’arribada serà al Palau Olímpic de Badalona
C/ Ponent 143-161

Allotjament
Casa de colònies Casal Sant Vicenç

Instal·lacions
Pavellons d’Arenys (pistes de parquet)

 

Palau Olímpic

Els nois i noies nascuts/es del 2003 al 2012, amb nivell d’iniciació o avançat, gaudiran de 4 dies d’entrenaments amb els tècnics del Club Joventut Badalona en què realitzaran entrenaments de tecnificació i sessions de millora específica.

Els participants també s’ho passaran bé amb activitats extraesportives com els dinars en grup al Campo de Tiro i McDonald’s,el pàdel a les pistes del Màgic Badalona o el cinema al CC Màgic Badalona, i, a més a més, rebran la visita de jugadors del primer equip, així com una samarreta commemorativa.

Dates
Del 26 al 29 de març
Horari de 9h a 17.00h 

Serveis addicionals
Acollida de 8h a 9h

Instal·lacions
Palau Olímpic

 

Per a més informació: basquetbase@joventutbadalona.com


Twitter

Facebook

Carregant...