Solidaritat pel Dia Mundial de la Malaltia de Pompe

20 abril 2017

El Club Joventut Badalona se sensibilitza un any més amb la causa contra la malaltia sota el lema “La recerca salva vides” i habilitarà un estand a l’anella principal de l’Olímpic


Solidaritat pel Dia Mundial de la Malaltia de Pompe La malaltia de Pompe / CJB

El Club Joventut Badalona col·laborarà amb el Dia Mundial de la Malaltia de Pompe, que va tenir lloc el passat 15 d’abril, durant el proper partit del Divina Seguros Joventut contra el RETAbet Bilbao Basket a l’Olímpic (Diumenge de Sant Jordi, 12.30h).

El Club se sensibilitzarà, un any més, amb la causa contra una malaltia poc freqüent i hereditària que afecta el metabolisme del glucogen. Sota el lema “La recerca salva vides” i animem, juntament amb els familiars i voluntaris, a fer del diumenge de Sant Jordi una gran jornada esportiva.

Els membres de l’associació comptaran amb un estand informatiu a l’anella principal de l’Olímpic, en què repartiran informació bàsica sobre la malaltia, de la qual es diferencien tres nivells segons l'edat de l'afectat:

- Afectació en nounats: molt severa, amb esperança de vida molt curta

- Afectació infantil: molt severa, amb esperança de vida curta

- Afectació en adults: trobem moltes limitacions, els afectats pateixen de problemàtiques vàries a nivell d'aparell locomotor, cor, diafragma i altres òrgans

El dia de Sant Jordi, tots junts contra la malaltia de Pompe!


Twitter

Facebook

Carregant...