Saulius Kulvietis: “Tinc moltes ganes de jugar contra tots”

30 agost 2017

El nou aler-pivot del Divina Seguros Joventut viurà a Badalona la seva primera experiència professional lluny de Lituània


Saulius Kulvietis: “Tinc moltes ganes de jugar contra tots” Kulvietis contra Jordan a un entrenament / D. Grau - CJB

Com et sents després de les dues primeres setmanes com a jugador de la Penya?

És una gran sensació, estic encantat de ser aquí, és una gran ciutat, i també el pavelló. Tot està molt bé, m’hi sento molt bé, aquí.

Per què vas decidir marxar de Lituània i venir aquí?

Vaig marxar de Lituània perquè volia nous reptes a la meva carrera. Fins ara havia estat sempre amb els mateixos entrenadors, staff i rivals, així que vaig decidir que era moment de nous reptes i mirar cap endavant.

L’any passat, la posició de 4 obert va ser clau amb Bogdanovic. Tu vens del teu millor any com a professional. Et sents preparat per omplir el buit?

Personalment, l’any passat va ser el millor any de la meva carrera com a jugador. I sí, estic preparat per ser el 4 tirador que necessita l’equip. Faré el que l’entrenador em demani i tot anirà bé.

Com et definiries com a jugador?

Com he dit abans, soc un 4 tirador, puc llançar a cistella, puc penetrar a la zona i també aportar defensa i agafar rebots. Faré el que l’entrenador em demani.

El primer dia vas dir que l’ACB era la competició més exigent. Contra quin equip o jugador vols jugar?

Tinc ganes de jugar contra tots. Per suposat que especialment contra els més forts com el Barça o el Real Madrid, però realment crec que és una gran experiència poder jugar contra tots els equips. En tinc moltes ganes.

Què significa per a tu jugar al Club Joventut Badalona?

Per a mi és molt important jugar aquí. Conec la història del club, els trofeus… és genial. Aquí hi pots veure molts joves i nens entrenant i jugant a bàsquet, està molt bé.

Què se sent quan entrenes i jugues a una pista mítica com l’Olímpic?

És una gran experiència. Conec la història de fa 25 anys, els Jocs Olímpics... Ser aquí és, no sé com dir-ho, una sensació que no sé descriure. És una gran experiència, el pavelló està molt bé, potser una mica antic (riu).


Twitter

Facebook

Carregant...