Preparats per començar

11 agost 2017

Els jugadors del Divina Seguros Joventut passen les revisions mèdiques a la Clínica Digest de Badalona


Preparats per començar Albert Ventura, atenent als mitjans / D. Grau - CJB

El Divina Seguros Joventut ja està preparat per començar la pretemporada. Els jugadors del primer equip Saulius Kulvietis, Simon Birgander, Patrick Richard, Jerome Jordan, Albert Ventura i José Nogués han passat les revisions mèdiques a la Clínica Digest de Badalona de manera satisfactòria i han compartit les seves primeres impressions de cara a la nova temporada.

El nou aler-pivot verd-i-negre, Kulvietis, ha confessat la seva alegria per començar aquesta nova etapa: “La lliga ACB és la millor d’Europa, i el meu objectiu és poder guanyar el màxim de partits possibles i ajudar l’equip. Formar part d’aquest Club i d’aquesta família ja és un pas endavant”, ha explicat. Per la seva banda, Birgander ha declarat que “el Joventut és un club amb història i la decisió de venir a jugar aquí va ser fàcil. És un equip en què s’ajuda els joves a millorar i és una gran oportunitat per a mi per ser un millor jugador”.

Patrick Richard confia en aportar la seva experiència al grup: “Espero poder ser un líder per a l’equip, ajudar els jugadors més joves i aportar el meu granet de sorra per aconseguir el màxim de victòries. És el pas més important de la meva carrera”, ha confessat. Sobre la Champions League, Richard, que ja la va jugar l’any passat, ha explicat que “és una competició exigent, amb un nivell molt alt i el meu objectiu, com el de l’equip, és aconseguir la classificació”.

El capità de l’equip, Albert Ventura, ha exposat les seves sensacions abans de començar: “Estem il·lusionats, aquest any tenim la possibilitat de tornar a Europa i esperem superar les rondes de classificació i compaginar bé les dues competicions”. A nivell personal, Ventura espera “consolidar-me com un bon jugador de la Lliga, crec que l’any passat vaig fer un pas endavant i ara m’agradaria fer el definitiu”, ha finalitzat.

Jerome Jordan ha valorat la seva continuïtat a Badalona: “L’any passat va ser una gran experiència, vaig estar molt a gust a l’equip i a la ciutat, així que no vaig tenir dubtes a l’hora de tornar. Aquesta temporada esperem consolidar la feina de l’any passat i fer una passa més”, ha sentenciat.

Finalment, el director esportiu Jordi Martí ha fet una radiografia de l’equip: “Estem contents, tenim molta polivalència, amb jugadors que poden jugar a més d’una posició. Hem guanyat en presència física, som un equip més atlètic que ens ajudarà per competir en una lliga tan exigent com l’ACB. Seguim amb l’estructura de gent de la casa, amb l’esperança que vagin creixent en el dia a dia i amb la intenció de ser el màxim de competitius”, ha assegurat.


Twitter

Facebook

Carregant...