Nico Laprovittola, jugador de la Jornada 7 de la Lliga Endesa

05 novembre 2018

El base argentí va sumar un 28 de valoració, 25 punts i 8 assistències en la victòria contra el Movistar Estudiantes


Nico Laprovittola, jugador de la Jornada 7 de la Lliga Endesa Nico Laprovittola contra el Movistar Estudiantes / Patricia Rojas

Jugant al ritme que va marcar Nico Laprovittola, el Divina Seguros Joventut es va endur la victòria en la seva visita al Movistar Estudiantes. El base argentí va acabar amb 25 punts i 5 de 6 en triples, capturant 1 rebot, i repartint 8 assistències que el van portar a sumar un 28 de valoració i a aconseguir la designació com a Jugador de la Jornada per tercera vegada a la seva carrera a la Lliga Endesa.    

El Divina Seguros Joventut es va endur la victòria a la pista del Movistar Estudiantes, en un partit que va començar a agafar color verd-i-negre al segon quart. I això va passar fonamentalment per l'aparició d'un imparable Nico Laprovittola, qui va exercir de líder del seu equip oferint tot un recital de cara al cèrcol.  

D'aquesta manera, el base argentí va tancar una estadística brillant, aconseguint un 28 de valoració que el va portar directe fins a la nominació com a Jugador de la Jornada.  

Pel de Morón, aquest és el tercer reconeixement que rep de la Lliga Endesa, després d’haver-ho aconseguit dues vegades la temporada passada (Jornades 28 i 31), també amb la samarreta de l'equip de Badalona.  

Aquest segon quart, que va resultar decisiu per llançar al Divina Seguros Joventut, va tenir un clar protagonista. En aquest període, Laprovittola va anotar 13 dels seus 25 punts, inclosos tres triples sense error.  

Al final del duel, Laprovittola va convertir un quasi perfecte 5 de 6 en triples, a més d’un 2 de 5 en cistelles de dos punts i un percentatge infal·lible des de la línia de personal (6 de 6 en tirs lliures).  

Però, a més, la seva destresa a l'hora de generar punts li va permetre trobar en cada moment el jugador alliberat que disposava d’un millor tir i podia seguir ampliant l'avantatge del seu equip.  

Així, va arribar a repartir 8 assistències, que es van traduir en un total de 19 punts més pel conjunt dirigit per Carles Duran.  

Laprovittola va completar la seva actuació capturant 1 rebot, després d’un tir errat d’Edgar Vicedo, i forçant 5 faltes personals als seus rivals, que el van portar fins als esmentats 28 punts de valoració, en la que fins ara és la seva millor actuació de la temporada.  

Després de conèixer la seva designació, Laprovittola va assegurar estar molt satisfet: "Estic molt content, primer de tot per la victòria, per haver guanyat fora de casa, cosa que no és fàcil, i en segon lloc perquè l'equip funciona".  A més, es va mostrar optimista de cara a l’evolució de l’equip: "Anem en bona direcció, m'agrada com juguem, com defensem, i crec que tots estem en la mateixa sintonia, empenyent cap  endavant. Estem còmodes, gaudint de jugar a bàsquet i crec que això es reflecteix en la pista".


Sobre aquesta designació que rep per tercera vegada a la seva carrera, Laprovittola va voler agrair-ho a tots els jugadors verd-i-negres:"Vull donar les gràcies a tots els meus companys, als entrenadors, al club, a l'afició. És molt bonic que tots puguem gaudir d'aquest reconeixement".  

I per acabar, l’argentí va fer una petició: "Vull aprofitar per convidar a tota l'afició de la Penya, a tota la gent de Badalona a què vagin a l'Olímpic. Que s’encoratgin i que segueixin confiant, perquè nosaltres ho donarem tot a la pista".


Següents partits

  • Divina Seguros Joventut Divina Joventut - Montakit Fuenla. Montakit Fuenlabrada

    Lliga Endesa - Jornada 9

  • Tecnyconta Zaragoza Tecnyconta - Divina Joventut Divina Seguros Joventut

    Lliga Endesa - Jornada 10

  • Divina Seguros Joventut Divina Joventut - Unicaja Unicaja

    Lliga Endesa - Jornada 11

Twitter

Facebook

Carregant...