Mètode Joventut, Campus d’Entrenadors

14 març 2017

El Club Joventut Badalona obre el període d’inscripcions per un nou campus en què els participants aprendran la fórmula d’èxit a través de ponències teòriques i clínics pràctics


Mètode Joventut, Campus d’Entrenadors Cartell del campus / CJB

El Club Joventut Badalona obre el període d’inscripcions del “Mètode Joventut, Campus d’Entrenadors”. En un període de sis dies d’activitat d'aprenentatge intensiu, els participants se submergiran en el Mètode Joventut a través de ponències teòriques i clínics pràctics per adquirir els coneixements que fan d'aquest Club una institució única a nivell esportiu.

El Club Joventut Badalona ofereix un curs en què s’ensenyarà el mètode del Club, la filosofia i l’estructura i el funcionament del bàsquet base. A més, durant el campus els entrenadors externs inscrits aprendran els nostres mètodes d’ensenyament i les particularitats del nostre treball de tecnificació.

Durant aquests sis dies els participants gaudiran, entre d’altres activitats, de 36 hores de ponències, tres clínics de dues hores amb entrenadors del Club, una taula rodona amb el director esportiu del Club i un sopar col·loqui amb un jugador de l’ACB. A més, s’enduran dos polos del Club, una maleta de treball i un llibre amb tots els apunts de les ponències.

Alumnes
10 places mínimes, 20 màximes. Un tutor per cada 5 alumnes
Informació imprescindible: Nom, cognoms, data de naixement, mail, adreça, població i CP, Club, càrrec, categoria, talla de roba, motivació per fer el campus i CV esportiu

Dates
Primer període del 3 al 8 de juliol i segon període del 10 al 15 de juliol

Preus
Preu del Curs: 525€
Preu Alumnes de la Federació Catalana de Bàsquet: 450€
Prematrícula: 150€ abans del 10 de maig

Matrícula
Fer clic en aquest enllaç

Més informació, aquí


Següents partits

  • Divina Seguros Joventut Divina Joventut - Valencia BC Valencia Basket

    Lliga Endesa - Jornada 30

  • Divina Seguros Joventut Divina Joventut - Montakit Fuenla. Montakit Fuenlabrada

    Lliga Endesa - Jornada 32

  • Delteco GBC Delteco GBC - Divina Joventut Divina Seguros Joventut

    Lliga Endesa - Jornada 33

Twitter

Facebook

Carregant...