LA PLANTILLA DEL DIVINA SEGUROS JOVENTUT VISITA ELS NENS I NENES INGRESSATS A CAN RUTI

03 gener 2017

Un any més amb motiu de les festes de Nadal ha tingut lloc la tradicional entrega de regals a l’Hospital Germans Trias i Pujol


LA PLANTILLA DEL DIVINA SEGUROS JOVENTUT VISITA ELS NENS I NENES INGRESSATS A CAN RUTI L'expedició del Club, al vestíbul de l'hospital / D. Grau - CJB

Els jugadors i l’equip tècnic del Divina Seguros Joventut, amb el president Jordi Villacampa i l’entrenador Diego Ocampo al capdavant de l’expedició, han fet la tradicional visita nadalenca al centre sanitari de Can Ruti.

Després de la foto de família, l’equip ha pujat a la setena planta, la de Pediatria on els jugadors han visitat habitació per habitació els nens i nenes ingressats, als quals els han lliurat regals, vivint moments de molta alegria i emoció.

L’acte ha finalitzat amb un petit aperitiu i els parlaments per part del Gerent territorial de l’ICS a l’àrea Metropolitana Nord, Jordi Ara, el regidor de Salut de l'Ajuntament de Badalona, Francesc Ribot i el president del Club Joventut Badalona, Jordi Villacampa.

L’empresa Cosasderegalo.com ha col·laborat un any més cedint tots els regals i obsequis entregats pels jugadors verd-i-negres als nens i nenes de Can Ruti, així com Avantgrup, que ha  prestat l’autocar que ha desplaçat tot l’equip fins a l’hospital.


Següents partits

  • Real Betis Energía Plus Betis Energía Plus - Divina Joventut Divina Seguros Joventut

    Lliga Endesa - Jornada 21

  • Divina Seguros Joventut Divina Joventut - Baskonia Baskonia

    Lliga Endesa - Jornada 22

  • Divina Seguros Joventut Divina Joventut - Monbus Obradoiro Monbus Obradoiro

    Lliga Endesa - Jornada 23

Twitter

Facebook

Carregant...