Divina Seguros Joventut - Web Oficial :: Noticias INFORMACIÓ SOBRE LA PROPOSTA JO AVALO LA PENYA

INFORMACIÓ SOBRE LA PROPOSTA JO AVALO LA PENYA

13 abril 2018

La propera reunió serà el 27 d'abril a les 19h al bar de l'Olímpic


INFORMACIÓ SOBRE LA PROPOSTA  JO AVALO LA PENYA #joavalolaPenya

A continuació us detallem l'escrit que ens han fet arribar on trobareu tota la informació de la proposta:

 

L’aportació econòmica que la Fundació Badalona Capital Europea del Bàsquet, generada pel “Màgic Badalona”, destina cada any a la nostra entitat, encara no s’ha fet efectiva.

Fins ara, la subvenció es rebia i s’havia de justificar amb les despeses corresponents i així s’ha fet sempre sense cap problema.

Aquest any cal també que es presenti un aval que garanteixi la subvenció, en cas que el Club no justifiqués la despesa destinada al bàsquet base.

Tal com es va informar a la passada Junta General d’Accionistes, és urgent disposar d’aquest aval, per això un grups de socis/es, després d’assessora-nos legalment (Advocat i Notari), ens hem organitzat per formalitzar conjuntament aquest aval mancomunat, de manera que cada u només garanteix la seva part, no el total de l’aval i no tingui ni un sol euro de despeses.

El grup que impulsem aquesta proposta, ho fem pensant única i exclusivament en el benefici de la Penya. Estem en uns moments especialment complicats, possiblement els més difícils de la nostra historia, considerem que és ara quan hem de demostrar els nostres sentiments i el valor de l’entitat.

Un valor que es basa fonamentalment en el camp esportiu, però també amb la gent que en formem part i que des de la fundació al 1930 fins avui, ha estat la força que ha permès anar superant dificultats  i anar creixent. Ha estat l’esperit de la Penya.

 

CARACTERÍSTIQUES DE L’AVAL

-NO CAL FER CAP APORTACIÓ ECONÒMICA

-EL PROCEDIMENT DE LA FORMALITZACIÓ DEL DOCUMENT NO ENS COMPORTARÀ CAP DESPESA

-POT AVALAR QUALSEVOL PERSONA MAJOR DE 18 ANYS, SIGUI SÒCIA O NO, VISQUI A ON VISQUI

-NO CAL PRESENTAR CAP GARANTIA ECONÒMICA, NI COMPTE CORRENT, NI RENDA

 -CADA PERSONA NOMÉS AVALA LA SEVA PART, PROPOSEM 1500 EUROS (si per algun motiu algú vol avalar més o menys, també és possible)

-LA RECLAMACIÓ DE L’AVAL NOMÉS ES FARIA EFECTIVA SI EL CLUB NO JUSTIFIQUÉS LA DESPESA EN EL BÀSQUET BASE, COM SI HA FET CADA ANY I TOTHOM SABEM QUE ESTÀ FENT AQUESTA TEMPORADA.

 

Formulari d'inscripció aquí: http://bit.ly/JoavalolaPenya


Twitter

Facebook

Carregant...