Divina Seguros Joventut - Web Oficial :: Noticias Hora de reprendre la dinàmica

Hora de reprendre la dinàmica

01 desembre 2017

El Divina Seguros Joventut visita l’Unicaja de Màlaga (diumenge, 18.30h) en el retorn de la Lliga Endesa després de l’aturada per la finestra FIBA


Hora de reprendre la dinàmica Ventura, en l'últim partit a l'Olímpic / D. Grau - CJB

El Divina Seguros Joventut visita l’Unicaja de Màlaga (diumenge, 18.30h) en el retorn dels verd-i-negres a la Lliga Endesa després de l’aturada per seleccions de la FIBA. Els de Diego Ocampo, que arriben al partit  amb una dinàmica de tres victòries en els últims quatre partits, s’enfrontaran al repte de vèncer al Carpena, on la Penya no hi guanya des de la temporada 2013/14.

Declaracions d’Ocampo i Ventura

L’entrenador del Divina Seguros Joventut, Diego Ocampo, ha valorat la tornada a la competició: “Veurem com reaccionem pel fet de no haver jugat partit, ens exigirà estar més concentrats i tenir més intensitat en el partit del diumenge. Podem buscar les excuses que vulguem però el més important serà la intensitat perquè l’Unicaja a casa seva està rendint molt bé”, ha declarat.

El tècnic també ha donat les claus per competir: “Per a nosaltres el més important serà dominar el rebot defensiu, perquè l’Unicaja és el millor equip d’Europa, a l’Eurolliga, en rebots ofensius i està entre els millors a la Lliga Endesa, per tant serà fonamental dominar el nostre tauler”, ha explicat.

Sobre la dinàmica de l’equip, Ocampo ha volgut relativitzar les dades: “Ens ho hem de prendre fredament perquè aquestes dinàmiques es tenen per molts motius, aleshores per a nosaltres el més important és reprendre la temporada amb molta concentració i intensitat, independentment del resultat”, ha finalitzat.

Per la seva banda, el capità Albert Ventura ha comentat la singularitat dels últims dies: “Ha sigut una setmana estranya, amb jugadors fora per les seleccions i per tràmits del visat, però ara ja hem pogut entrenar al màxim per preparar el partit de l’Unicaja, on volem seguir la línia dels últims partits, competint, i esperem arribar-hi bé”, ha confessat.

Ventura creu que la clau per guanyar serà “tancar el nostre rebot, evitar que corrin perquè no puguin jugar fàcil i nosaltres jugar al nostre ritme, fent el nostre joc per aturar el seu contraatac”. A més ha recordat que l'aturada "no ens ha vingut molt bé perquè veníem de guanyar 3 dels últims 4, però la Lliga és així. Ara hem de seguir fent un bon treball i és una bona oportunitat per anar a Màlaga i guanyar”, ha matisat.

Jugadors disponibles

Ocampo no podrà comptar amb Patrick Richard, baixa per problemes amb el visat. D’altra banda, Simon Birgander serà dubte fins a l’últim moment per gastroenteritis i Joel Parra completarà l’expedició verd-i-negra a Màlaga.


Twitter

Facebook

Carregant...