Goldenpark.es renova el contracte de col·laborador oficial

07 novembre 2017

El portal d'apostes esportives i casino online, Goldenpark.es ha renovat, per segon any, el seu patrocini de col·laborador oficial del Club Joventut Badalona


Goldenpark.es renova el contracte de col·laborador oficial Els protagonistes del pacte, a l'Olímpic / D. Grau - CJB

La signatura de l'acord per a la temporada 2017-18 es va formalitzar al Palau Olímpic de Badalona, ​​en un acte al qual van assistir el president del Club Joventut Badalona, ​​Juan Antonio Morales Abrisqueta, el mànager de Goldenpark, Javier Navarro, i la directora de la divisió online, Elisabeth Nogueras. Els va acompanyar el pivot de l'equip, Jerome Jordan, que és un dels protagonistes de la campanya promocional de Goldenpark.es per a aquesta temporada.

El president del Joventut, Juan Antonio Morales Abrisqueta, durant la trobada, va agrair la confiança que Goldenpark.es ha dipositat en l'equip en renovar la seva col·laboració, una temporada més. I va remarcar que "el suport de Goldenpark.es ens ajudarà a seguir treballant pel futur de l'entitat. Esperem que aquesta aliança es mantingui per molts anys i, per què no, acabi veient-se reflectida en l'equipació del Divina Seguros Joventut com un dels nostres patrocinadors oficials".

Suggeriment que Javier Navarro, mànager de Goldenpark, va assegurar prendrien en consideració. "La veritat és que per a nosaltres és un plaer poder donar suport a equips amb la història i trajectòria esportiva del Club Joventut Badalona. Seguim apostant per La Penya i seguirem apostant, per l'esport i tots els seus valors".

Elisabeth Nogueras, directora de la divisió online, per la seva banda, ha remarcat que: "el bàsquet és, actualment, un dels esports més seguits a Goldenpark.es". I que el portal d'apostes disposa de quotes molt competitives per apostar pel Club Joventut Badalona i els partits de la Lliga Endesa.


Següents partits

  • Divina Seguros Joventut Divina Joventut - Delteco GBC Delteco GBC

    Lliga Endesa - Jornada 5

  • Cafés Candelas Breogán Cafés Candelas Breogán - Divina Joventut Divina Seguros Joventut

    Lliga Endesa - Jornada 1

  • Barça Lassa FCB Lassa - Divina Joventut Divina Seguros Joventut

    Lliga Endesa - Jornada 6

Twitter

Facebook

Carregant...