GOLDENPARK.ES REAFIRMA EL SEU COMPROMÍS AMB EL DIVINA SEGUROS JOVENTUT

30 octubre 2018

El Club renova el seu acord de col·laboració i patrocini amb el portal d’apostes esportives


GOLDENPARK.ES REAFIRMA EL SEU COMPROMÍS AMB EL DIVINA SEGUROS JOVENTUT Juan Antonio Morales, Elisabet Nogueras i Javier Navarro, a la sala Golden Park de Baricentro

El Divina Seguros Joventut i Goldenpark.es, portal d'apostes esportives i casino online, han renovat el seu acord de col·laboració i patrocini per a la temporada 2018-19.

L'acte s'ha oficialitzat a la sala Goldenpark.es del centre comercial Baricentro a Barberà del Vallès, amb la participació del president del Joventut, Juan Antonio Morales, el mànager de Golden Park, Javier Navarro, i la mànager de Goldenpark.es, Elisabet Nogueras.

El president Juan Antonio Morales ha comentat que "pel Club és un orgull tenir empreses com Goldenpark.es col·laborant tants anys amb la nostra entitat. Estem segurs que el camí que ens queda per recórrer serà molt llarg i reeixit en l'àmbit esportiu i empresarial".

Els representants de Goldenpark.es han mostrat la seva satisfacció per renovar, per tercer any consecutiu, l'acord de col·laboració gràcies al qual Goldenpark.es continuarà estant present en els partits i en el camp del Joventut. "Ens complau enormement poder acompanyar al Divina Seguros Joventut en l'inici de la seva nova etapa" - referint-se a la recent incorporació de la societat Scranton Enterprises com a accionista majoritari -. "Aquesta temporada promet ser apassionant i no tenim cap dubte que el Joventut seguirà entusiasmant a l'afició i que centrarà tots els seus esforços en aconseguir nous títols".

Al llarg de la present temporada Goldenpark.es té previst continuar amb les seves campanyes #GoldenParkExperience pels seguidors del Club.


Següents partits

  • Divina Seguros Joventut Divina Joventut - Montakit Fuenla. Montakit Fuenlabrada

    Lliga Endesa - Jornada 9

  • Tecnyconta Zaragoza Tecnyconta - Divina Joventut Divina Seguros Joventut

    Lliga Endesa - Jornada 10

  • Divina Seguros Joventut Divina Joventut - Unicaja Unicaja

    Lliga Endesa - Jornada 11

Twitter

Facebook

Carregant...