Èxit total de la primera edició del Naantali Basket Camp a Finlàndia

10 agost 2018

Una expedició del Club ha treballat durant una setmana al país nòrdic per exportar el mètode Joventut


Èxit total de la primera edició del Naantali Basket Camp a Finlàndia Foto de família al campus / CJB

El Club Joventut Badalona ha completat amb èxit el primer campus Naantali Basket Camp, a Finlàndia. Representants del conjunt verd-i-negre, encapçalats pel director esportiu Jordi Martí, el capità del primer equip, Albert Ventura, i el cap del planter David Jimeno, han estat els encarregats de dur a terres nòrdiques les claus i els secrets del club badaloní.

Els 17 participants del campus, 12 jugadors de Finlàndia i 5 d’Estònia, han pogut completar una setmana d’entrenaments sota la supervisió d’entrenadors del club - Jimeno, Víctor Zamorano i Pau Margui - que han col·laborat estretament en l’organització de les activitats basquetbolístiques per ajustar-les al mètode verd-i-negre. 

Durant els entrenaments, els jugadors han pogut perfeccionar la seva tècnica, així com potenciar el treball de presa de decisions mitjançant treballs específics. A més, Albert Ventura i Jordi Martí han ofert als participants una xerrada sobre el funcionament del planter i l’estructura del club en l’apartat esportiu. 

Més enllà del bàsquet, els integrants de l’expedició verd-i-negra, juntament amb els participants del campus, han gaudit d’activitats extraesportives com la visita a la residència d’estiueig presidencial del municipi de Naantali. 

Per finalitzar el campus - que ha estat possible gràcies a l'enllaç del Club als països Bàltics, Jari Suomi - els joves han rebut la visita del preparador físic personal de Kobe Bryant, el finlandès Marko Yrjövuori.


Següents partits

  • Herbalife Gran Canaria Herbalife GC - Divina Joventut Divina Seguros Joventut

    Lliga Endesa - Jornada 12

  • Divina Seguros Joventut Divina Joventut - Iberostar Tfe Iberostar Tenerife

    Lliga Endesa - Jornada 13

  • Universidad Católica de Murcia UCAM Murcia - Divina Joventut Divina Seguros Joventut

    Lliga Endesa - Jornada 14

Twitter

Facebook

Carregant...