El Divina Seguros Joventut, en marxa

09 agost 2017

Els jugadors verd-i-negres passaran les proves mèdiques al centre Digest de Badalona


El Divina Seguros Joventut, en marxa Jordan, passant les proves mèdiques / CJB

Comença la temporada 2017/2018 del Divina Seguros Joventut. L’equip verd-i-negre es posa en marxa divendres 11 d’agost amb les revisions mèdiques dels jugadors a càrrec del metge de l’equip, el Doctor Nacho Muro, al Centre Mèdic Digest de Badalona, carrer dels Arbres número 53.

A partir de les 10h, els mitjans de comunicació podran registrar imatges de les proves d’esforç dels jugadors, i a les 10.30h començarà l’atenció a la premsa.  Aquests seran els membres de la plantilla que passaran les revisions: Saulius Kulvietis, Simon Birgander, Jerome Jordan, Patrick Richard, José Nogués i Albert Ventura.

Tots els jugadors, així com Sergi Vidal, Neno Dimitrijevic i Xabi López Arostegui, començaran els entrenaments de la temporada 2017/18 sota les ordres de Diego Ocampo a partir de dilluns 14 a la pista central del Palau Olímpic.

Per la seva banda, Tomasz Gielo i Dominik Mavra no estaran presents i s’incorporaran a l’equip quan finalitzi la concentració amb la seva selecció, mentre que Alex Ruoff, s’unirà als entrenaments la setmana que ve.


Twitter

Facebook

Carregant...