El Club Joventut Badalona obre una nova etapa amb una ampliació de capital de 3,7 milions d'euros

06 agost 2018

Amb l'operació, la Penya assegura definitivament la seva viabilitat després de liquidar tot el seu deute no estructurat


El Club Joventut Badalona obre una nova etapa amb una ampliació de capital de 3,7 milions d'euros El Joventut mantindrà la seva seu a Badalona / D. Grau - CJB

Badalona, ​​6 d'agost de 2018.- La Penya obre una nova etapa en la seva vida. El club ha obert i ha assegurat l'èxit d'una ronda de finançament de 3,69 milions d'euros que li permetrà tornar a assegurar la seva viabilitat.

El Consell d'Administració proposa als seus socis ampliar capital de manera que la societat millorarà la seva situació financera i disposarà de la tresoreria necessària per transmetre més confiança a jugadors i proveïdors. Després de tornar a recuperar el rumb, la Penya podrà focalitzar els seus esforços en la lluita per nous títols.

A més d'aquest objectiu prioritari per al club, el Joventut de Badalona mantindrà la seva seu a Badalona, ​​continuarà vestint els seus colors i el seu escut i mantindrà la seva aposta per un planter que cada any forma a més de mig miler de joves.

El club ha arribat a un acord pel qual l'ampliació de capital que no sigui subscrita pels seus actuals socis, als qui convida a participar activament en aquesta ampliació, pugui ser subscrita en cas necessari íntegrament per Scranton Enterprises, grup inversor format per socis locals.

L'operació serà proposada per deliberació per part dels seus socis en Junta General el proper dia 13 de setembre.

El president i tot el seu Consell mostren la seva satisfacció per l'acord i per la confiança dipositada pel futur accionista majoritari per l'actual equip gestor del club. "Arriba el moment de tornar a lluitar en el terreny esportiu, ja que amb el suport rebut el Club podrà seguir fent història portant el nom de Badalona on es mereix, al més alt".


Següents partits

  • Divina Seguros Joventut Divina Joventut - Montakit Fuenla. Montakit Fuenlabrada

    Lliga Endesa - Jornada 9

  • Tecnyconta Zaragoza Tecnyconta - Divina Joventut Divina Seguros Joventut

    Lliga Endesa - Jornada 10

  • Divina Seguros Joventut Divina Joventut - Unicaja Unicaja

    Lliga Endesa - Jornada 11

Twitter

Facebook

Carregant...