EL CJB està de dol: Ens ha deixat Josep Lluís Cortés

04 octubre 2018


EL CJB està de dol: Ens ha deixat Josep Lluís Cortés

El Club Joventut Badalona vol expressar el nostre més sentit condol per la pèrdua de Josep Lluís Cortés, històric de la nostra entitat.

Nascut a Badalona l’any 37, va ser jugador verd-i-negre des de la temporada 62-63 fins l’any 69. Va ser el capità de l’equip i una peça clau en la consecució de la primera lliga del 66-67. Com a jugador va marcar un estil de joc ràpid i agressiu que va recuperar l’empremta del que abans s’havia conegut com a “huracà verd-i-negre”.

Un cop retirat, es va fer càrrec de la banqueta la temporada 69-70, sent entrenador del primer equip durant 6 temporades no consecutives, la seva última l’any 1980.

Va ser 116 vegades internacional amb la selecció espanyola absoluta, essent el primer jugador espanyol que va arribar als cent partits internacionals. I ja com a entrenador, va ser ajudant de Díaz-Miguel a la selecció espanyola durant 20 anys.

Josep Lluís Cortés va mantenir sempre un vincle amb la nostra entitat, oferint suport al club i a l’equip verd-i-negre.

 

A partir de demà divendres a les 16h estarà al tanatori de Can Ruti i l’enterrament serà dissabte a les 11h a l’església de Santa Maria de Badalona.


Següents partits

  • Herbalife Gran Canaria Herbalife GC - Divina Joventut Divina Seguros Joventut

    Lliga Endesa - Jornada 12

  • Divina Seguros Joventut Divina Joventut - Iberostar Tfe Iberostar Tenerife

    Lliga Endesa - Jornada 13

  • Universidad Católica de Murcia UCAM Murcia - Divina Joventut Divina Seguros Joventut

    Lliga Endesa - Jornada 14

Twitter

Facebook

Carregant...