Divina Seguros Joventut - Web Oficial :: Noticias Don Piso compra 1.000 entrades pel partit contra el Monbus Obradoiro

Don Piso compra 1.000 entrades pel partit contra el Monbus Obradoiro

13 març 2018

El col•laborador oficial del Club ha adquirit mil localitats pel proper partit al Palau Olímpic que repartirà a la seva oficina de l’Avinguda Martí Pujol de Badalona


Don Piso compra 1.000 entrades pel partit contra el Monbus Obradoiro Imatge de la promoció / CJB

El col·laborador oficial del Club Joventut Badalona, Don Piso de l’Avinguda Martí Pujol de Badalona, ha adquirit un total de 1.000 entrades pel partit entre el Divina Seguros Joventut contra el Monbus Obradoiro (dissabte, 20.30 h).

Don Piso, que serà el patrocinador principal del partit a l’Olímpic, posarà a disposició dels aficionats verd-i-negres 1.000 localitats per animar l’equip contra el conjunt gallec. Per aconseguir les entrades, els interessats hauran d’apropar-se a l’oficina de l’Avinguda Martí Pujol (9.30-14 h i de 16.30-19.30 h) i omplir una butlleta després de fer m’agrada al Facebook de Don Piso i compartir la seva publicació de la campanya.

Amb aquesta acció, Don Piso vol demostrar el seu compromís amb el Club verd-i-negre i la ciutat de Badalona abans d’un partit vital per als interessos del Divina Seguros Joventut. La promoció estarà vigent fins al final d’existències.


Twitter

Facebook

Carregant...