Dominik Mavra arriba a Badalona

04 setembre 2017

El nou base del Divina Seguros Joventut passa revisió mèdica i es mostra il·lusionat per “començar aquest nou repte de la meva carrera”


Dominik Mavra arriba a Badalona Mavra, a l'Olímpic / D. Grau - CJB

El nou base del Divina Seguros Joventut, Dominik Mavra, ja és a Badalona. Després de la seva experiència a la fase de preparació de l’Eurobasket amb Croàcia, el jugador verd-i-negre ja ha passat de manera satisfactòria les proves mèdiques i ha fet les seves primeres declaracions amb la seva nova samarreta:

“Tot just vaig arribar ahir i només he tingut temps de passar les proves mèdiques, però estic molt content de ser en aquest gran Club i tenir l’oportunitat de jugar a la Lliga Endesa. Tinc moltes ganes de començar aquest nou repte de la meva carrera”, ha confessat il·lusionat.

Mavra, que lluirà el dorsal 30 a Badalona, ha explicat que ha estat en contacte amb Diego Ocampo: “Sí, vaig poder parlar amb l’entrenador per telèfon mentre estava en la concentració de la selecció i ja em vaig poder fer una idea del que vol de mi a la pista, ara quan comenci els entrenaments ho posarem en pràctica”, ha aclarit.

El nou base verd-i-negre s’ha mostrat positiu després de la seva participació a la fase de preparació de Croàcia: “Tenia moltes esperances de jugar l’Eurobasket però al final no ha pogut ser, tot i això ha estat una gran experiència el fet de poder jugar amb grans jugadors”, ha finalitzat.


Twitter

Facebook

Carregant...