CONFIGURAT L’STAFF TÈCNIC DEL DIVINA SEGUROS JOVENTUT 2018/19

16 agost 2018

Jaka Lakovic, Albert Caballero i Carlos Fabián Ridolfo són les noves incorporacions d’aquesta temporada


CONFIGURAT L’STAFF TÈCNIC DEL DIVINA SEGUROS JOVENTUT 2018/19 Imatge dels integrants de l'staff tècnic / David Grau - CJB

El Divina Seguros Joventut ja té definit l’staff tècnic de cara a la temporada 2018/19. L'entrenador eslovè Jaka Lakovic s’incorpora al cos tècnic com a ajudant de Carles Duran. Lakovic ja va ser entrenador ajudant del tècnic català quan aquest va dirigir el Bilbao Basket la temporada passada. Posteriorment va passar a ser l'ajudant de Mrsic i es va fer càrrec del primer equip les 4 últimes jornades de lliga després de la destitució del tècnic croat. Actualment també és l'entrenador ajudant de la selecció eslovena, campiona de l'Eurobasket 2017.

Pau del Tio seguirà com a entrenador ajudant en la que serà la seva 3a temporada al primer equip; i Dani Miret, entrenador del CB Prat, compaginarà la direcció de l'equip pratenc amb el suport a l'staff tècnic del Divina Seguros Joventut. 

Les altres dues cares noves d’aquesta temporada són Albert Caballero com a fisioterapeuta i el metge, Carlos Fabián Ridolfo. Caballero de 23 anys i graduat en Fisioteràpia a l'EU Gimbernat (UAB), ha estat el fisioterapeuta dels equips inferiors des de las seva arribada al club l'any 2016. 

Per la seva banda, Carlos Fabián Ridolfo (28/01/1979) és llicenciat en medicina i cirurgia a la Universidad Nacional de Córdoba, Argentina. Posteriorment es va especialitzar en medicina de l'educació física i l'esport a la Universitat de Barcelona on es va graduar l'any 2014.

Dani Moreno seguirà ocupant el càrrec de preparador físic un any més, complint la seva 9a temporada al primer equip i la 19a al club, els primers anys ocupant-se de la preparació dels joves de la base.

Adrià Delgado seguirà exercint les seves funcions com a delegat del primer equip, on complirà la seva tercera temporada en el càrrec.

El club vol agrair a Nacho Muro i Xavi Esteve la seva dedicació al club durant aquests 5 i 2 anys realitzant les funcions de metge i fisioterapeuta del primer equip, tot desitjant-los molta sort en la seva nova etapa professional.


Següents partits

  • Herbalife Gran Canaria Herbalife GC - Divina Joventut Divina Seguros Joventut

    Lliga Endesa - Jornada 12

  • Divina Seguros Joventut Divina Joventut - Iberostar Tfe Iberostar Tenerife

    Lliga Endesa - Jornada 13

  • Universidad Católica de Murcia UCAM Murcia - Divina Joventut Divina Seguros Joventut

    Lliga Endesa - Jornada 14

Twitter

Facebook

Carregant...