Celebració del 50è aniversari de la Primera Lliga

16 març 2017

El Club Joventut Badalona farà un acte d’homenatge (12.15h) previ al partit contra el FC Barcelona Lassa a l’equip campió de la temporada 1966/67


Celebració del 50è aniversari de la Primera Lliga La plantilla campiona / CJB

El Club Joventut Badalona farà un homenatge aquest diumenge abans de la celebració del partit Divina Seguros Joventut-FC Barcelona Lassa a l’equip campió de la temporada 1966/67, un acte commemoratiu del 50è aniversari de la consecució del primer títol de Lliga de la història del Club.

Amb motiu de l’acte, el Club ha convidat els herois de la Lliga del 67:  Josep Lluís Cortés, Francesc Buscató, Guifré Gol, Joan Fa, Amador Rojas, Narcís Margall, Josep Ma Oleart i Ramon Moliné. També es comptarà amb la presència dels familiars més propers d’ Alfonso Martínez, Enric Margall, l’entrenador, Eduard Kucharski, el president, Joan Walter, el directiu Daniel Fernàndez, i el delegat, Joan Jou, que malauradament ja no són entre nosaltres. També serà homenatjat  el que va ser periodista referent a l’època, Justo Conde.

A partir de les 12.15h, un quart d’hora abans de començar el partit, els representants de l’equip campió del 67 baixaran al centre de la pista per rebre una merescuda ovació del públic del Palau Olímpic. El president, Jordi Villacampa, i l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, seran els encarregats d’obsequiar-los amb un detall commemoratiu de la fita. A més, tots els aficionats rebran un díptic de record amb imatges inèdites.

Des del Club Joventut Badalona es vol agrair la col·laboració d'Oliver Batlle, Global Image, Grup Grumat Badagres, Mundo Deportivo, el Museu de Badalona i la Fundació del Bàsquet Català per fer-ho possible. 

Suport de les autoritats

L’acte de celebració del 50è aniversari de la Primera Lliga comptarà també amb l’assistència del President del president de la Federació Catalana de Bàsquet, Joan Fa, i el Secretari General de l’Esport, Gerard Martí Figueras.

L’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, el primer tinent alcalde, Oriol Lladó, el vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, el secretari general de Territori i Sostenibilitat, Ferran Falcó, els diputats al Congreso, Pablo Iglesias i Xavier Domènech, el senador, Xavier G. Albiol, el diputat al Parlament, Albano Dante, l’expresident de la Generalitat, Artur Mas i l’exvicepresidenta, Joana Ortega, també faran acte de presència a la Llotja presidencial de l’Olímpic en un una mostra més de suport i reconeixement de les autoritats del país al Club Joventut Badalona.


Twitter

Facebook

Carregant...