Carta del grup promotor de la campanya "Jo avalo la Penya"

07 juny 2018


Carta del grup promotor de la campanya Foto Palau Olímpic

Benvolguts amics/gues,

Fa uns mesos vas signar un document pel que et mostraves disposat a participar en la configuració d’un aval, necessari per que el Club podés rebre els ingressos acordats per al seu programa de bàsquet base, generats per Màgic BDN.

Ens vam proposar reunir 400 suports a la proposta i ho hem assolit amb escreix. Cal destacar les signatures que hem rebut de simpatitzants de fora de Badalona i de Catalunya, inclosos ex jugadors, fins i tot que no han jugat mai al nostre Club,  entrenadors, ex membres de l’estament arbitral i representants d’altres sectors de la societat.

En aquest període de temps, la situació ha anat evolucionant i a data d’avui, amb la millora de l’aspecte esportiu i garantida la continuïtat a l’ACB, la presentació de l’aval ja no és necessari.

De tota manera, valorem molt positivament el resultat d’aquesta campanya, per tot el que ha significat per la imatge de l’entitat. Hem demostrat la fortalesa i el suport social que te la Penya,  i la implicació de la seva gent, quan les coses van bé i també en uns moments tan complicats com els que estem vivint.

 Necessitem contrapartides a la nostra labor i activitats socials, ajuts externs, com la resta de clubs esportius, però també tenim gent disposada a implicar-se i posar de la seva part, per ajudar a tirar endavant.

Al llarg de la temporada hem demostrat la nostra fidelitat al Club i a l’equip, amb l’assistència a l’Olímpic, animant i no defallint quan els resultats no acompanyaven.

Finalment hem rebut el premi, guanyant partits i fent un gran bàsquet. El mèrit és de jugadors i equip tècnic, però segur que el suport de l’afició i molt especialment de la gent que us heu mostrat disposats a fer aquest pas endavant, els hi ha arribat i ha contribuït al magnífic final de temporada.

Per la nostra part, ens comprometem a mantenir aquest esperit i estarem a disposició de la Penya sempre que podem ser d’alguna utilitat. Comptem amb vosaltres.

Seguim en contacte

VISCA LA PENYA

 

GRUP PROMOTOR DE LA CAMPANYA “JO AVALO LA PENYA”


Següents partits

  • Herbalife Gran Canaria Herbalife GC - Divina Joventut Divina Seguros Joventut

    Lliga Endesa - Jornada 12

  • Divina Seguros Joventut Divina Joventut - Iberostar Tfe Iberostar Tenerife

    Lliga Endesa - Jornada 13

  • Universidad Católica de Murcia UCAM Murcia - Divina Joventut Divina Seguros Joventut

    Lliga Endesa - Jornada 14

Twitter

Facebook

Carregant...