Divina Seguros Joventut - Web Oficial :: Noticias Carles Duran, renovat

Carles Duran, renovat

30 maig 2018

L’entrenador català seguirà al capdavant de l’equip les dues properes temporades.


Carles Duran, renovat Foto David Grau - CJB

El Divina Seguros Joventut ha tancat la renovació de Carles Duran per allargar 2 temporades més la seva vinculació amb el club on es va formar, d’aquesta manera el tècnic serà verd-i-negre fins al 2020.

Carles Duran, que es va fer càrrec de la plantilla al mes de febrer, ha aconseguit l’objectiu de mantenir l’equip a l’ACB després d’un gran últim tram de la temporada, amb 8 victòries i 7 derrotes des de la seva arribada.

Duran s’ha mostrat “Molt content de seguir a casa meva i de poder seguir creixent junts perquè crec que tenim un camí molt il·lusionant. Reafirmo la meva alegria per la confiança que ha mostrat el president i el director esportiu i pel respecte i afecte que he rebut de l’afició durant tot aquest temps”.

Creu que “és molt aviat per parlar de l’equip. És important mantenir una base de la casa que és l’essència de la Penya, però reforçat per jugadors amb experiència que ens ajudin a competir. M’agradaria poder comptar amb gran part de la plantilla d’aquesta última etapa; com més jugadors d’aquest grup humà segueixin, millor, i en cas que no es pugui, buscar jugadors que ajudin a competir i a fer créixer els joves. Hem de mantenir sempre les senyes d’identitat del Joventut.“

 Sobre les futures aspiracions ha destacat que vol “un club amb il·lusió i ambició de poder créixer. Veurem quin serà aquest creixement però tots hem d’anar més enllà de voler salvar la categoria, que és al que ara per ara, aspirem.”


Twitter

Facebook

Carregant...