Divina Seguros Joventut - Web Oficial :: Noticias Avantgrup s’afegeix a la iniciativa exitosa de Goldepark.es

Avantgrup s’afegeix a la iniciativa exitosa de Goldepark.es

08 febrer 2018

Després d’omplir amb èxit els dos primers autocars, el col·laborador oficial del Club n’habilitarà un tercer per a l’expedició verd-i-negra a Andorra


Avantgrup s’afegeix a la iniciativa exitosa de Goldepark.es Avantgrup s'afegeix a Goldepark.es / CJB

Avantgrup s’afegeix a la iniciativa de Goldenpark.es i posarà a disposició del Club un tercer autocar per portar 50 afeccionats badalonins més per viure el MoraBanc Andorra – Divina Seguros Joventut.

Després de l’èxit d’acollida dels dos autocars habilitats per Goldenpark.es per desplaçar l’afició verd-i-negra a Andorra, que es van omplir en una tarda cadascun, Avantgrup donarà l’oportunitat a més aficionats de fer sentir els colors verd-i-negres a la capital del Principat.

Així doncs, els verd-i-negres que ho desitgin podran reservar la seva plaça gratuïta al tercer autocar gentilesa d’Avantgrup i adquirir l’entrada per animar l’equip per tan sols 12€. Per comprar-les, els afeccionats podran apropar-se a les oficines a partir de les 17 h fins a les 20 h o divendres d’11 a 13 h.

La sortida dels autocars serà dissabte 10 a les 12h del migdia a la porta del Palau Olímpic, Carrer Ponent 143-161, davant de les oficines del Club, mentre que la tornada serà tot just acabi el partit al punt de trobada que s’indiqui durant el viatge.


Twitter

Facebook

Carregant...