Divina Seguros Joventut - Web Oficial :: Noticias AUTOCAR A DONOSTIA COMPLET

AUTOCAR A DONOSTIA COMPLET

14 maig 2018

El patrocinador oficial del Club habilitarà un autocar per desplaçar els socis i aficionats que vulguin assistir al Delteco GBC -Divina Seguros Joventut


AUTOCAR A DONOSTIA COMPLET Imatge de la promoció / CJB

Complet l'autocar que Estrella Damm, patrocinador oficial del Club, habilitarà per desplaçar els socis i aficionats del Divina Seguros Joventut que vulguin assistir al Pavelló Donostia Arena per veure el partit contra el Delteco GBC el diumenge 20 de maig a les 12:30h.

El Club disposa de 50 entrades per als que desitgin acompanyar l’equip en la 33a jornada de la Lliga Endesa a un preu únic de 12€ per localitat. Els interessats podran adquirir també el bitllet de l’autocar sense cost addicional, gentilesa d’Estrella Damm, fins que es completin les places disponibles. La promoció és vàlida només per a majors d’edat, tot i que els menors podran anar acompanyats d'adults.

La sortida de l’autocar serà diumenge 20 a les 4h del matí a la porta del Palau Olímpic, Carrer Ponent 143-161, davant de les oficines del Club, mentre que la tornada serà després de dinar al punt de trobada que s’indiqui durant el viatge.


Twitter

Facebook

Carregant...