Plantilla Temporada 2017-2018

Divina Seguros Joventut

Sergi Vidal

    Sergi Vidal

  • Posició : Escorta
  • Dorsal :9
  • Lloc de naixement : Badalona
  • Data de naixement : 09/04/1981
  • Pes : 89kg.
  • Altura: 199cm

    Palmarès

  • 2000-01 Euroleague. Tau Cerámica. Subcampió.
  • 2001-02 ACB. Tau Cerámica. Campió.
  • 2001-02 Copa del Rei ACB. Tau Cerámica. Vitoria. Campió.
  • 2003-04 Copa del Rei ACB. Tau Cerámica. Sevilla. Campió..
  • 2004-05 Euroleague. Tau Cerámica. Moscou. Subcampió.
  • 2005-06 Supercopa ACB. Tau Cerámica. Granada. Campió.
  • 2005-06 Copa del Rei ACB. Tau Cerámica. Madrid. Campió.
  • 2006-07 Supercopa ACB. Tau Cerámica. Màlaga. Campió.
  • 2007-08 Supercopa ACB. Tau Céramica. Bilbao. Campió.
  • 2007-08 ACB. Tau Cerámica. Campió
  • 2008-09. TAU Cerámica. Supercopa. Campió
  • 2008-09. TAU Cerámica. Copa del Rei. Campió