Plantilla Temporada 2017-2018

Divina Seguros Joventut

José Ignacio Nogués

    José Ignacio Nogués

  • Posició : Aler
  • Dorsal :13
  • Lloc de naixement : Barcelona
  • Data de naixement : 27/07/1995
  • Pes : 86kg.
  • Altura: 204cm

    Palmarès

  • 2011. Joventut. Campionat d'Espanya Cadet. Campió.
  • 2011. Espanya. Europeu U16, República Txeca. Bronze.
  • 2012. Joventut. Campionat d'Espanya Júnior. Subcampió.
  • 2013. Joventut. Torneig de L'Hospitalet. Campió.
  • 2013. Joventut. Nike International Júnior Tournament. Campió.
  • 2013. Joventut. Campionat d'Espanya Júnior. Campió.
  • 2013. Espanya. Europeu U18, Letònia. Bronze.
  • 2013-14. CB Prat. Copa LEB Plata. Campió.
  • 2013-14. CB Prat. LEB Plata. Campió del Playoff i ascens.
  • 2014. Espanya. Europeu U20, Creta (Grècia). Plata.
  • 2015. Espanya. Europeu U20, Lignano Sabbiadoro (Itàlia). Plata.