Plantilla Temporada 2017-2018

Divina Seguros Joventut

Dominik Mavra

    Dominik Mavra

  • Posició : Base
  • Dorsal :30
  • Lloc de naixement : Zadar
  • Data de naixement : 15/06/1994
  • Pes : 88kg.
  • Altura: 195cm

    Palmarès

  • 2010. Croàcia. Europeo U16, Bar (Montenegro). Or
  • 2010-11. KK Zagreb (Croàcia). Nike International Junior Tournament. Campió
  • 2011-12. KK Zagreb (Croàcia). Nike International Junior Tournament - Roma. Campió
  • 2012. Croàcia. Europeo U18, Lituània. Or
  • 2013-14. KK Cibona (Croàcia). Lliga croata. Subcampió
  • 2014-15. KK Cibona (Croàcia). Lliga croata. Subcampió
  • 2016-17. Karpos Sokoli Skopje (Macedònia). Copa. Campió
  • 2016-17. Karpos Sokoli Skopje (Macedònia). Prva Lliga. Subcampió